Biga’da bir köyde ‘herkes kendi evinin önünü temizlesin’ çağrısı Biga’da bir köyde ‘herkes kendi evinin önünü temizlesin’ çağrısı


30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının ardından CHP Karabiga Belde Başkanı Hüseyin Keşan ile Belediye Meclis üyeleri Mükerrem Şaşmaz, Naim Topal ve İsmail Çoban esnaflara ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttılar. Başkan esnafların bayramlarını kutlayıp, dert ve dileklerini de dinledi. Çarşı Esnafından, Mahalle esnaflarına kadar tek tek dolaşarak bayrak dağıtan başkan tüm Karabiga halkının 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLUYORUM”
CHP Karabiga Belde Başkanı Hüseyin Keşan, “Kıtalara hitap eden bu büyük zaferimizin 99. Yılında esnaflarımızı ziyaret ederek onlara şanlı bayrağımızı hediye etmek istedik. Ziyaretimiz sırasında vatandaşlarımızın gözlerinde ki Cumhuriyet’in varlığına olan inancı bir kez daha gördük. Bu bizim çalışma azmimizi artırıyor. Ülkemizin refah seviyesini yükseltmek için tabanda var olan görevimizi layikiyle yerine getireceğiz. İnanıyor ve biliyoruz ki Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının vatanı müdafaa sırasında ortaya koyduğu çalışmanın izlerini hepimiz taşıyoruz. Zafer bayramımızı bir kez daha kutluyorum. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti…”

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi