Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi Gübrelerin dağıtım, lisans ve tescil belgelerine ilişkin esaslar düzenlendi

Biga İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, Biga’nın Gümüşçay Beldesinde Yusuf AKBAŞ, Akyaprak köyünde Fatih YAŞAR ve Gemicikırı köyünde Hüseyin AKKAYA' yı ziyaret etti. Üreticilerle buluşan İlçe Müdürü Atmaca, üreticilerden hasat, yıllık ürün rekoltesi ve fiyatlar hakkında bilgi aldı. Üreticilerin sorunlarını dinleyip, yerinde incelemelerde bulundu.

“İSTEK VE TALEPLERİ DİNLEDİ”

Üreticileri tarlada ziyaret eden Atmaca, " Kendi ürünlerini üreterek pazarda satan Gümüşçay Beldemizden Yusuf AKBAŞ, Akyaprak köyümüzden Fatih YAŞAR ve Gemicikırı köyümüzden Hüseyin AKKAYA' yı ziyaret ederek, üretimleri hakkında bilgiler aldık, istek ve taleplerini dinledik. Aracısız şekilde üreticiden direkt tüketiciye ürün temin eden üreticilerimize, emekleri için teşekkür eder, hayırlı ve bereketli pazarlar dileriz.” dedi.

Ziyaretten duydukları memnuniyetini dile getiren üreticiler İlçe Müdürü Atmaca’ya ziyaretinden dolayı teşekkürlerini iletti.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi