Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem Biga'nın İlkokul ve Ortaokulu'nda yeni dönem
Okul kurum ziyaretleri kapsamında eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek ve öğretmenlerle bir arada olmak amacı ile okul ziyaretlerine devam eden Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Tevfik Emin Başarı İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Biga Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu ziyaret ederek okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Okul idaresi ve öğretmenlerle bir araya gelen Bilen, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinleyerek “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, bir araya geliyor ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Tevfik Emin Başarı İlkokulu, Fatih İlkokulu ve Biga Çiçekli Dede Özel İdare Ortaokulu’nun yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idaresi ve öğretmenlere teşekkür etmesi ile ziyaretini sona erdirdi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi