Çanakkale'de sıkı denetim yapıldı Çanakkale'de sıkı denetim yapıldı
Biga Kaymakamlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantının açılış konuşmasını Biga İlçe Emniyet Müdürü Emre Bolat yaptı. Emniyet Müdürü Bolat, “ İlçemizde asayiş ve trafik alanlarında bir dizi tedbirler aldık. Bu tedbirler arasında okul önleri ve çevrelerini oldukça önemsiyoruz. İlköğretim ve lise düzeyindeki okullarda ve çevresinde okul öğrencisi olmayan, okul ile ilişiği bulunmayan, öğrenci velisi olmayan şahıslar okul çevresinde bulundurulmayacaktır. Mutlaka fark etmişsinizdir okul çevresinde emniyet olarak uygulamalar yapıyoruz. Öğrencilerin şiddet içeren olaylardan madde bağımlılığı gibi durumlardan, ruhsal bedensel ya da zihinsel yönden korunması için okulla ilişiği olmayan şahısların mesken tutmasına izin verilmeyecektir. Vatandaşlarımıza 155 polis imdat ve 156 Jandarma İhbar hatlarını da korkmadan aramalarını şüpheli bir durum gördüklerinde bizlere ihbar etmelerini istiyoruz. Yapılan ihbarlar hiçbir şekilde kimseyle paylaşılmaz. Ve kimliğiniz deşifre edilmez” dedi.

Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ise “Bütün amacımız ve hedefimiz toplumun huzur ve güvenidir. Toplumun huzur ve güven içerisinde yaşamını sürdürebilmesi. Polisimiz ve jandarmamız sizler için çalışıyoruz.” dedi.

Toplantı ya Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Biga Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, İlçe Emniyet Müdürü Emre BOLAT, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin SERVİ, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim MUTUR, Köy ve Mahalle Muhtarları ile ilgili Emniyet Personeli katıldı.
Bir 4 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi