Müdür Bilen, eğitim yatırımlarını yerinde inceledi Müdür Bilen, eğitim yatırımlarını yerinde inceledi
2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarında makaralı yay karışık takım açık kategorisinde gümüş madalya kazanan milli sporcu Bülent Korkmaz ve Atletizm Çoklu Branşlar Kupası’nda Türkiye birincisi olan Mustafa Anıl Korkmaz, Doğa Koleji öğrencilerine başarının ipuçlarını anlattı.

Milli sporcu Bülent Korkmaz gençlere, her alanda başarılı olabilmek için, çok çalışmanın ve mutlu bir aile hayatının şart olduğunu söyledi.

Hedeflere ulaşmak için çok çalışmak gerektiğini anlatan Korkmaz, kendisine koyduğu hedeflere ulaşmak için neler yaptığını anlattı.

Milli sporcu Bülent Korkmaz yaptığı konuşmada, “Çok çalışarak bugünlere ulaştık. Bakanlığımız, federasyonumuz, ailelerimiz ve herkes bizim arkamızdaydı. Bu kadar özverili çalışmanın da neticesini aldık diye düşünüyorum. Bir puanla altını kaçırdık ama inşallah 3 sene sonra düzenlenecek olan olimpiyatta madalyanın rengini altın yaparız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Karşılıklı soru cevap ve diyaloglarla geçen söyleşi öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Konuşma sonunda Milli sporcu Bülent Korkmaz ve Türkiye birincisi olan Mustafa Anıl Korkmaz'a öğrenciler tarafından plaket takdim edildi.

Doğa Koleji konferans salonunda gerçekleşen söyleşiye Biga Belediye Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, İTÜ ETA Vakfı Doğa Koleji Lisanslı Okullar Bölge Koordinatörü Erinç Demirci ve öğrenciler katıldı.

YASEMİN ÖZDEŞ


Editör: Haber Merkezi