Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önümüzdeki dönemi yeni bir şahlanışın dönüm noktası haline getireceğiz
CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit URAL, CHP Biga İlçe Başkanı Osman Öztürk, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Biga’ya bağlı Yeniçiftlik ve Hacı Hüseyin Yaylası köylerini ziyaret ettiler. Ziyaretlerde köy muhtarı ve köy halkı ile bir araya gelen CHP heyeti, köylüler ile sohbet edip, köyün sorunları hakkında köy muhtarlarından bilgi aldılar. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Metin Ümit URAL, "Köylümüzün her zaman emrindeyiz, köylerimizin hak ettikleri hizmeti alabilmeleri için ellerinden gelen bütün desteği veriyoruz. Özellikle köylerin, yol ve içme suyu konusundaki sıkıntılarını ve çiftçilerimizin geçim sıkıntılarını biliyoruz, çözüm önerilerimizi aktardık." dedi.

Köy muhtarları ise CHP heyetinin ziyaretinden dolayı CHP heyetine teşekkür ederek, bu ziyaretlerin köy halkına moral verdiğini ifade ettiler. CHP İl Başkanlığı'nın köy ziyaretlerinin devam edeceği öğrenildi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi