Biga’da ilk fideler satışa sunuldu Biga’da ilk fideler satışa sunuldu
Biga’ya kısa bir süre önce kaymakam olarak atanan Erdinç Dolu, gazetecilerle kafede bir araya geldi. Kahvaltıya çok sayıda ilçede görev yapan yerel ve ulusal medya mensupları katıldı. Kendisi hakkında basına bilgi veren Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, basın mensuplarıyla tek tek tanıştı. Kaymakam Dolu, basının önemine işaret etti. Basının halk ile kamu görevi yapanlar arasında bir köprü görevi üstlendiğini belirten Kaymakam Dolu, kamu hizmetlerinin vatandaşlara duyurulmasında çok önemli bir yeri olduğunu söyledi.

Biga’nın potansiyeli büyük bir ilçe olduğunun altını çizen Kaymakam Dolu, bu potansiyeli daha da yukarı çıkarmak için çalışacağını vurguladı. Kaymakam Dolu, “Biga, büyük bir ilçe. Biga’yı her anlamda daha da ileriye taşımak için üzerimize düşeni inşallah hep birlikte yapacağız. Biga’yı el birliği ile daha ileriye götürmeyi düşünüyoruz. Bu fikirlerimizin hayata geçmesinde basınımıza da büyük görev düşüyor. Hep birlikte Biga’nın geleceği için güzel şeyler yapacağız” ifadelerini kullandı.
Kahvaltı sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekinildi.
Bir 4 kişi ve oturan insanlar görseli olabilirBir 10 kişi görseli olabilirBir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi