Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı Seçimin ‘en genç belediye başkanı’ Zeynep Çelik, mazbatasını aldı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Biga İlçe Kadın Kolları Başkanı Özge Elmas projelerini birer birer hayata geçirmeye devam ediyor. Elmas, son olarak yaptığı ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyası kapsamında topladıkları kıyafet, kırtasiye ve gıda malzemelerini ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor.

Yapılan yardımlarla ilgili olarak bir açıklamada bulunan Başkan Özge Elmas, “Göreve geldiğimiz zaman belirttiğimiz üzere yapacağımız bütün çalışmalar Biga halkı için olacaktı. Maddi imkansızlıklarla boğuştuğumuz günlerde, küçük bir dokunuşun yüzlerde oluşturduğu tebessümlerin farkındayız. Bu bağlamla; İlçe Başkanlığımız, partililerimiz ve vatandaşlarımızın yardımları ile gelen talepler doğrultusunda ihtiyaç sahiplerine yardım ediyor, eksiklerini gidermek için çaba harcıyoruz. Okullar yeni açıldı ve kırtasiye malzemeleri el yakıyor. Çocuklarımızın kırtasiye ihtiyaçlarına şu süreçte öncelikli olarak önem veriyoruz. Umarım en kısa zamanda gelen yardım taleplerini karşılamış olacağız. Bu süreçte taşın altına elini koymaya hazır olan vatandaşlarımızın desteklerini mutlulukla olumlu karşılıyoruz. Destek olmak isteyenleri İlçe Başkanlığımıza çay içmeye davet ediyoruz.” Dedi.
Bir ayakta görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.Bir iç mekan görseli olabilirFotoğraf açıklaması yok.
Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi