Galatasaray'da Pendikspor maçı hazırlıkları Galatasaray'da Pendikspor maçı hazırlıkları
11.WSF Dünya Shotokan Karate Şampiyonası 5-7 Kasım 2021 tarihlerinde İstanbul WOW Convention Center'da 29 ülkeden 1937 sporcunun katılımı ile gerçekleşti.

Türkiye Karate Federasyonunun düzenlediği, yarışmaya katılan Biga Sakarya İlkokulu öğrencisi Özgür Bulut Tüzüner dünya ikincisi, Balıklıçeşme Ortaokulu öğrencisi Veysel Karani Korkmaz dünya üçüncüsü ve Özel Biga Doğa Ortaokulu öğrencisi Alparslan Öz dünya beşincisi olarak Mart ayında yapılacak olan Türk Milli Takım seçmelerine katılmaya hak kazandılar.

Minik sporcular antrenörleri Süleyman Orhan ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’i makamında ziyaret ettiler. Öğrencileri ve antrenörleri Süleyman Orhan'ı tebrik ederek başarılar dileyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, "Her zaman sporcularımızın yanında olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin elde ettikleri başarılar bizleri her zaman gururlandırmıştır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Sporcuların antrenörleri Süleyman Orhan ise “Pandemiye rağmen yoğun katılımın olduğu şampiyonada Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışarak dereceler ile dönmekten mutluyuz.”dedi.

Yasemin özdeş



Editör: Haber Merkezi