Yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı Yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı
24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle ilçede görev yapan okul müdürlerine Biga Kaymakamlığı tarafından kahvaltı programı düzenlendi.

Programa Kaymakam Erdinç Dolu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen ve okul müdürleri katılım sağladı.

Kahvaltı programında konuşan Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Dünyadaki en kutsal meslek olan öğretmenlik sevgi, hoşgörü, fedakârlık, özveri, emek ve sabır isteyen bir meslek olduğunu söyledi.

Dolu “Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 24 Kasım 1928 yılında Baş Öğretmenliği kabul etmesi nedeniyle 1981 yılından bu yana öğretmenler günü olarak kutlanmaktadır. Sınırsız bir fedakarlık ve sabır ile çalışan öğretmenlerimizin hakkını ödemek mümkün değildir. Muhakkak ki siz öğretmenlerimizi en çok memnun eden şey, başarılı ve ülkesine faydalı öğrencilerini görmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; Başöğretmenimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm eğitim çalışanlarımızın 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

Program sonunda Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ve Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in öğretmenler gününü kutlayarak çiçek takdim ettiler.
Bir 4 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 8 kişi ve masa görseli olabilirBir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilirBir 9 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 5 kişi, oturan insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi