O ilde geçersiz oylar yeniden sayılacak O ilde geçersiz oylar yeniden sayılacak
Geçtiğimiz günlerde Mesut Erdem’in görevi bırakma kararı almasının ardından CHP Biga İlçe Başkanlığı; Gençlik Kollarında alınan yönetim kurulu kararı ile Biröz Tazıcı’yı göreve getirdi.

CHP Biga İlçe Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Dört yıldır görevini başarılı bir şekilde sürdüren Mesut Erdem’in, özel hayatında attığı yeni adımlar doğrultusunda görevi bırakma isteğini yönetimimize bildirdi. Gençlik yönetimimiz yaptığı görüşmeler neticesinde; Biröz Tazıcı’nın CHP Biga Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirilmesini oy birliği ile uygun gördü. Tüm görevleriyle Türkiye Cumhuriyeti ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde, gerekli görülen tüm koşullarda elini taşın altına koymaktan hiç çekinmeden göreve hazır olduğunu belirten Biröz kardeşimize üstlenmiş olduğu, onurlu ve bir o kadar da büyük mücadele gerektiren bu yolda başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Tazıcı ise “Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 1927 yılında “Ey Türk gençliği” sözüyle başladığı Gençliğe Hitabesi hepimizin hafızalarında… 94 yıl önce “Ey Türk gençliği” diyerek yüreklendirdiği o gençler, şimdi dimdik ayakta ve Türkiye Cumhuriyeti’ne olan aidiyetini, emanetine sahip çıkarak elden ele geleceğe taşıyor. Gazi Mustafa Kemal, “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi'dir.” demiştir. Mustafa Kemal’in ümidi olan gençliğin neferi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı, Cumhuriyet Halk Partisi üyesi ve artık partimizin Biga Gençlik Kolları Başkanı olarak; Bir çift mavi gözün ışığında, tıpkı onun nitelediği gibi Türkiye Cumhuriyeti’nin değerlerine saygılı; demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olması için elimden geleni yapacağıma söz veriyorum. Türkiye Cumhuriyeti; bizimle yükselecek.” Dedi.

Mehmet özdeş


Editör: Haber Merkezi