Süper Lig kulübü ve futbolcu, PFDK'ye sevk edildi Süper Lig kulübü ve futbolcu, PFDK'ye sevk edildi
Bigaspor, BAL’da ilk yarının son maçında kendi sahasında Bandırma Etispor’u konuk etti. Ligde henüz 1 galibiyeti bulunan Etispor, ikinci galibiyetini Bigaspor karşısında aldı. Etispor’un 1-0’lık galibiyeti sonrası Bigaspor, lider Ayvalıkgücüspor’un 5 puan gerisine düştü.

Gümüşçay Fatin Rüştü Zorlu Stadı’nda bugün 14:00’te başlayan mücadele güneşli havada ancak kuvvetli rüzgar altında oynandı. Maçın genelinde her iki takımın da cılız atakları vardı. İlk yarıda rakip ceza sahası içinde Serdal Öz’ün Etispor defansı tarafından düşürülmesi penaltı olarak değer kazanmadı. İkinci yarıda rüzgar avantajını da arkasına alan Bigaspor, Etispor defansını geçemedi. Rakip kalede etkili olamayan Bigaspor ikinci yarıda şut çekmekte zorlandı. Mavi beyazlı temsilcimiz karşılaşmanın 70’nci dakikasında kalesinde gördüğü golle 0-1 geriye düştü.

Kalan dakikalarda da Bigaspor etkili bir oyun ortaya koyamadı ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşmanın son 10 dakikasında ise Bigaspor kalecisi Enes, rakip takımın yüzde 100 gollük pozisyonlarını engellemeyi başardı. Etispor karşılaşmanın başından itibaren, oyunu soğutmaya çalışması ise saha içinde gerginliklere neden oldu.

Maçtan sonra Bigaspor taraftar grubu Afacanlar, takımı tribünün önüne çağırdı ve oyunculara hitaben tepki dolu bir konuşma yaptı.

Bu skorla Bigaspor, şampiyonluk yarışında çok büyük bir darbe aldı. Ligde devre arasına girilirken 24 puanla lider Ayvalıkgücü Belediyespor ve 22 puanla ikinci sıradaki Yalovaspor’un ardından 3’üncülüğe gerileyen Bigaspor’un 19 puanı bulunuyor.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi