Biga’da gelincikler tarlaları süsledi Biga’da gelincikler tarlaları süsledi
Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası bugün Biga'daki düğün salonu işletmecileriyle yaptığı toplantı sonrası oda üyelerine yüzde 10 indirim protokolü gerçekleştirdi. İndirim protokolü 1 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantı sonrası açıklama yapan Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur; "İlçemizde şahıslara ait olan Düğün Salonları ile yaptığımız protokol gereği 1 Mart 2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere değerli üyelerimize yüzde 10 indirim sağlanmıştır. Değerli arkadaşlara, esnaf ve sanatkara göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı teşekkür eder, her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ederim" ifadelerini kullandı.
Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur açıklamasında; "Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Zor günlerden geçiyoruz. Esnaf ve sanatkarlarımızın yükünü bir nebze de olsa hafifletmek için elimizden geleni yapıyoruz. Esnaf ve sanatkarımız bize güvendi ve yönetimimize güçlü bir şekilde bu görevi verdi. Bugüne kadar olduğu gibi yaptığımız işin hakkını vermeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi