6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi 6 Süper Lig kulübü PFDK'ya sevk edildi
Galatasaray Taraftarlar Dernekleri Federasyonu 7'nci Olağan Genel Kurulu'nda yeniden başkan seçilen Tekirdağ Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Eren Cicioğlu'nun yönetiminde görev alan Biga Galatasaray Taraftar Derneği Başkanı Hakan Kar toplantıda yaptığı konuşmada; "Ülkemizin dört bir yanında ilçemize gelerek bizleri onurlandıran ve genişletilmiş toplantımızın Biga'mızda yapılması kararında bizlerin destekçisi olan kıymetli başkanımıza ve yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizler için Galatasaray bir sevdadır" dedi.

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 107'nci yıldönümü nedeniyle Biga'da yapılan toplantı sonunda federasyon yönetimi tarafından yapılan açıklamada; "Türk tarihinin büyük zaferlerinden biri olan Çanakkale Zaferinin 107. Yıldönümünde Çanakkale’de olmanın heyecanını yaşıyor, bu toprakları vatan yapan şehitlerimizi saygı ve şükranla anıyoruz. Toplantımıza ev sahipliği yapan Biga dernek başkanımız sayın Hakan Kar ve yönetim kurulu üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Toplantıya Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur ile Başkan Yardımcısı Hakkı Berber de katılarak federasyon yönetimine başarılar dilediler.

Toplantı sonunda alınan kararlar ise şöyle:

1- Federasyon dernekleri olarak Galatasaray spor kulübü başkanı sayın Burak ELMAS ve başta sayın Vahap TANRIVERDİ olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine, federasyonumuza gösterdikleri ilgi ve federasyonumuzla yaptıkları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz.

2- Galatasaray Taraftar Dernekleri Federasyonuna bağlı derneklere ve Galatasaray kulübüne gelir sağlayacak projeler için komisyon kurularak çalışma yapılmasına karar verilmiştir

3 -Yurdumuzun dört bir tarafında yeni dernekler kurulumu için çalışma yapılmasına karar verilmiştir.

4-İstanbul-Arnavutköy ve İstanbul-Büyükçekmece derneklerinin federasyonumuza katılım başvuruları kabul edilmiş ve böylece federasyona dahil dernek sayısı 59 olmuştur.

5-Derneklere yapılan bilet tahsisi sürecinde taleplerde yapılan değişiklikler derneklerimizi zor durumda bırakmaktadır. Bu konuda daha hassas olunmasını talep ediyoruz.

6-Kombine konusunda Derneklerin kurumsal olarak toplu kombine alınımına izin verilmesini ve ticari düşüncelerin önünü kesmek adına yalnızca üyelerine tahsis edebilir şartının konulmasını talep ediyoruz.

7-Federasyonumuzun web sayfasının en kısa zamanda hazırlanarak aktif hale getirilmesine karar verilmiştir.

8-Federasyon derneklerinin aidatlarını daha kolay şekilde toplamaları için mobil şirketleriyle görüşülmesi kararı verilmiştir

9-GTDF 7'nci Dönem 2'nci Genişletilmiş İstişare toplantısının Mayıs ayı içerisinde Tekirdağ‘da toplanmasına karar verilmiştir

GTDF 7. Dönem 3. Genişletilmiş İstişare toplantısının, aile katılımlarıyla tur şeklinde Karadeniz-Batum gezisi esnasında Artvin'de yapılması için değerlendirme yapılması kararı alınmıştır.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi