Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi Süper Lig'den 9 kulüp PFDK'ye sevk edildi
Şampiyonluk hedefine ulaşamayan Bigaspor'da moraller bozuk. Mayıs ayında yapılacak kongre öncesi yazılı bir açıklama yapan Bigaspor Başkanı Serkan Özkan, yeniden aday olmayacağını açıkladı.

Başkan Özkan açıklamasının sonunda "İyisiyle kötüsüyle bu güne kadar Mavi beyaz sevdamız Bigaspor için görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Mayıs ayında yapılacak olan olağan Bigaspor Genel Kurulunda aday olmadığımı buradan bildiriyorum. Görev süremiz boyunca çeşitli eleştirilere maruz kaldık. Şimdi görev zamanı. Bizler görevimizi bırakıyoruz. Görev sırası sizlerde" ifadeleriyle eleştiride bulundu.

Bigaspor Başkanı Serkan Özkan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"2021 -2022 Sezonunu geçtiğimiz hafta oynadığımız Etispor maçı ile noktaladık. Pandemi döneminde kimsenin cesaret edemediği lige katılım sağlayarak 3. Lig yolunda çeyrek final müsabakasına kadar yükselerek İlimiz Çanakkale ve İlçemiz Biga’yı en iyi şekilde temsil ettik. Başta Ak Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekilimiz Sayın Bülent Turan, Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu'na, Kaymakamımız Erdinç Dolu’ya, Her zaman yanımızda olan Biga Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan'a, Doğtaş Ailesine, İcdaş Ailesine, Cenal Elektrik Üretim A.Ş, Gestaş Deniz Ulaşım'a Dış Saha Forma Sponsorumuz Kaptanlar Un A.Ş, İç Saha Forma Sponsorumuz Dekorister Mobilya, tabela alanı, takvim ve kombine kart alarak destek olan tüm esnaflarımıza, Afacanlar taraftar grubumuza ve takımımızı desteklemeye maçlarımıza gelen tüm halkımıza teşekkür ederim. Bu yola beraber çıktığım Yönetici Arkadaşlarım İlhan Kaçar, Fatih Karan , Semih Kırbaç , Serdar Seçilen, Servet Kahraman, Erkan Çevik, Serdar Balta, Melih Gündüz, Emre Dıramalı, Fatih Engin, Serdar Metin, Hakan Evirgen, Önder Yavaşça, Salih Can Eriş, Mehmet Ali Kurt, Yılmaz Adalı ve Özgür Öztürk, Murat Çakıroğulları, Reşat Yeşil, Müfit Yardımcı'ya teşekkür ediyorum. İyisiyle kötüsüyle bu güne kadar Mavi beyaz sevdamız Bigaspor için görevimizi en iyi şekilde yaptığımıza inanıyorum. Mayıs ayında yapılacak olan olağan Bigaspor Genel Kurulunda Aday olmadığımı buradan bildiriyorum. Görev süremiz boyunca çeşitli eleştirilere maruz kaldık. Şimdi görev zamanı. Bizler görevimizi bırakıyoruz. Görev sırası sizlerde."

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi