MEB 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshetti MEB 8 bin 406 iş yerinin sözleşmesini feshetti
Kutlama programında çocuklar muhteşem gösterilerinin yanında , proje kapsamında ele aldıkları tasarım ve artık materyal defilelerini de gerçekleştirdiler.Birbirinden güzel tasarım kıyafetler ile sahnede görsel şölen yaşattılar.

Anasınıfı öğretmeni Meral KUŞU “İz Bırakan Minik Kahramanlar” projesi ile dünya çapında kendi alanında iz bırakmış, çocukluk çağında yaşadığı zorluklara rağmen hayallerinden asla vazgeçmemiş kişilerin (Frida KAHLO,Aziz SANCAR, Mete GAZOZ, Stephan HAWKİNG, Eric CARLE, Coco CHANEL) hayatlarını sınıf içi faaliyetler ile anlatarak, çocuklara farklı bakış açısı kazandırmak , yeteneklerini keşfetmelerini sağlamak ve zorluklarla başa çıkabilmeyi öğretmek olduğunu belirtti.

Anasınıfı öğretmenleri Zeynep DİNÇ ÖZCAN ve Melek SARAÇ, birlikte yürüttüğü “Dedemin Oyun Sepeti” adlı eTwinning projesinin sergisini gerçekleştirdiler. Bu proje ile çocuklara geleneksel oyunları öğretmeyi ( ip atlama, körebe, tombik vs.) amaçladıklarını belirttiler. Çocuklar oyunlar ile yaparak yaşayarak, işbirliği içerisinde hedefledikleri amaçlarını eğlenerek kazandılar.

Yasemin özdeş


Editör: Haber Merkezi