Muhtar Sedat Yeni’nin kızı evlendi Muhtar Sedat Yeni’nin kızı evlendi
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
Çınar Gök, görkemli sünnet töreni ile erkekliğe adım attı. Biga’nın deneyimli ve sevilen avukatlarından Veli -Didem Gök çiftinin biricik oğulları Çınar, görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. Biga Köşdere Aktivite Merkezi’nde düzenlenen törene katılım yoğun olurken, Gök çifti, tüm konuklarını kapıda karşıladılar.
Gecenin prensi Çınar, piyano çalarak konukları mest etti. Dans grubunun gösterileri gece boyunca sürerken konuklar da doyasıya eğlendi. Gecenin sürprizinde ise avukat Veli Gök ve arkadaşları sahneye çıkarak harmandalı oynadılar.
Köşdere Aktivite Merkezi görkemli bir sünnet düğününe sahne olurken, konuklar da doyasıya eğlenerek unutamayacakları bir gece yaşadılar.
Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 4 kişi, ayakta duran insanlar, avize ve iç mekan görseli olabilirBir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 5 kişi, çocuk, ayakta duran insanlar, ayakkabı ve iç mekan görseli olabilirBir 7 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 2 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir

Editör: Haber Merkezi