Hastane randevusunda yeni dönem! Hastane randevusunda yeni dönem!
Dr. Gökhan BAŞTÜRK, hasta ve çalışan memnuniyeti ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu haftaki ziyaretini Biga’da gerçekleştirdi. İlçede bir dizi ziyarette bulunan Baştürk, Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası, ?Biga 70.yıl Aile Sağlığı Merkezi, ?Kozçeşme Aile Sağlığı Merkezi, Gündoğdu Köyü Sağlık Evi, Harmanlı Köyü Sağlık Evi, Çelikgürü Köyü Sağlık Evi ve İdriskoru Köyü Sağlık Evine giderek personelle sohbet etti.

Personeli dinledi

Biga Gemicikırı Sağlık Evi Arsa temini için Muhtarla görüşme yapan Baştürk; Sağlık kurumları yetkililerden sunulan hizmetlerin güncel durumu hakkında bilgi aldı yerinde incelemelerde bulundu. Ziyaretinde personel ile sohbet eden Baştürk, personelin dilek ve taleplerini dinledi. Pandemi sürecinde fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarına gösterdikleri özveri ve gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

"Bir saniye boşa geçirecek vaktimiz yok"

İlçeyi ziyaret ederek hasta ve çalışan memnuniyetini yerinde gördüklerini belirten Baştürk, ”Biga ilçemizde hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Memnuniyete de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda personelimiz ve vatandaşlarla diyaloğumuzu geliştirerek, onların sorun ve taleplerini gidermeye çalışıyoruz. Çanakkale’nin sağlığı için, 7/24 ve 365 gün esasına göre bir saniye boşa geçirecek vaktimiz yok'' dedi.

Sonrasında Baştürk, Vatandaşların sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de dinledi.

CAHİT MAVİLİ

Editör: Haber Merkezi