Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi Kütahya'da seçimin yenilenmesi talebi reddedildi
Köy muhtarlığına ait kahve temizlenerek hazırlandı. Kahvenin hemen yanında ateşler yakıldı, gödekler hazırlanıp pişirildi. Köy sakinleri hep birlikte güzel bir pazar günü geçirdiler. Gödek hayrına köy sakinlerinden yoğun bir katılım olması dikkat çekti.

Köy sakini kadınlar etkinlikle ilgili; "Birlik ve beraberliğe belki de en çok ihtiyaç duyduğumuz günleri yaşıyoruz. Hem birlik ve beraberliğimiz pekiştirmek istedik, hem de güzel bir pazar günü geçirmek istedik. Katılan ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz" dediler.

Köy sakinlerinin etkinliğine katılan Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, önce kadınlarla birlikte sohbet etti, ardından yan kahveye geçerek köy sakinleriyle birlikte çay içip sohbet etti. Genel siyaset, yerel siyaset, köylerdeki ekonomik durum hakkında köy sakinlerinin şikayet ve taleplerini dinleyen Çanakkale Milletvekili Ceylan; "Sizlerin fikirleri bizim için çok değerli. Önerileriniz çok değerli. Bu istek ve önerilerinizi not olarak kaydettim. Şu an muhalefetteyiz. Bunları mecliste olsun, diğer platformlarda olsun, sürekli dile getiriyor ve sizlerin dertlerini gündeme getiriyorum. Önümüzdeki seçimden sonra ise en büyük iktidar adayıyız. İktidara geldiğimizde de çözüm üreten, uygulayan tarafta olacağız. Hep birlikte yöneteceğiz güzel ülkemizi" ifadelerini kullandı.

Köy sakini kadınların düzenlediği gödek ikramına Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Bahçeli Köyü Muhtarı Cahit Ormanlı, Bigalı Mehmet Çavuş Derneği Başkanı Necdet Özer, dernek üyeleri, köy sakinleri katıldılar.

YASEMİN ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi