Milletvekili İstifa Etti! Milletvekili İstifa Etti!
Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar, açık hava ve iç mekan görseli olabilir
Gerçekleşen köy hayırlarında vatandaşlar ile bir araya gelen Milletvekili İskenderoğlu ve Başkan Borazan vatandaşlar ile sohbet edip,vakit geçirdiler.Köy hayırları ziyaretlerinde Karaağaç Köyü Muhtarı Metin Korkut ve Elmalı Köyü Muhtarı Kadir Şencan ve vatandaşlar tarafından ilgiyle karşılandılar.
Bir 17 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
Köy hayırları ziyaretlerinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat BORAZAN şunları söyledi: “Hemşehrilerimizin özel günlerinde yanlarında olmak bizim için ayrı bir mutluluk. AK Parti Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İSKENDEROĞLU,Biga Belediye Başkanımız Bülent ERDOĞAN,İl Genel Meclis Üyelerimiz ve İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Elmalı ve Karaağaç köyümüzün hayırlarına katılım sağladık. Samimiyetle gönül kapılarını açan hemşehrilerim ile bir araya geldik.Sohbet ettik,birlikte vakit geçirdik.Yoğun ilgileri için Muhtarlarımız Metin Korkut’a,Kadir Şencan’a ve hemşehrilerime teşekkür ederim”dedi.
Bir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilirBir 7 kişi, oturan insanlar ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi