Türkiye´de il olmaya aday ilçeler belli oldu! Biga aday mı? Türkiye´de il olmaya aday ilçeler belli oldu! Biga aday mı?
Bir 2 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir
Türkiye genelinde 18 Carrefour mağazasının aynı gün açıldığı öğrenilirken; Biga mağazasında 8-21 Haziran tarihleri arasında açılışa özel indirimler olacak.

Biga iş dünyasının yakından tanıdığı Erol Şener, Altan Özmucur, Serdar Seçilen ve Tevfik Başarır'ın ortaklığında 17 Birlik Yatırım Ticaret A. Ş. tarafından açılan Carrefoursa Süper Biga Şubesi, bünyesinde Biga'nın yerel markalarıyla da işbirliği başta olmak üzere çeşitli sosyal sorumluluk projeleriyle de dikkat çekiyor.

Açılışta konuşan yatırımcılardan Altan Özmucur, Biga'daki yerel markalardan bir ya da iki tanesinin ulusal pazarda yer alabilmesi için de çalıştıklarını söyledi.
"BİRLİKTELİĞİMİZİ PEKİŞTİRMEK..."

Genç girişimciler olarak ticari bir birliktelik kurduklarını söyleyen Özmucur konuşmasında; “Bu birlikteliğimizi ticaret hayatımızda da pekiştirmek isteyip 17 Birlik Yatırım Ticaret AŞ olarak bir şirket kurduk. Ulusal bir markanın yerel temsilcileri olmak amacıyla Carrefoursa ile bir mağaza anlaşması yaptık. Franchise olarak mağazamızı açtık" dedi.
Bir bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
"YERELDEN ULUSALA HEDEFLERİMİZ..."

Ortaklık yapısıyla Biga'ya yeni yatırımlar ve istihdam sağlama hedeflerinin olduğunu söyleyen Özmucur; "Bu ortaklık yapısıyla farklı iş kollarında yeni yatırımlar yapıp ekonomiye ve istihdama değer katmaya devam etme hedeflerimiz de var. Ulusal markanın, bulunduğumuz topraklardaki diğer markalara da değer katması için bir takım çalışmalar yapmaktayız. Birazdan içerisinde gezeceğimiz mağazada Bikad, Nefisköy, Kaptanlar Un, Zinde, Kuru Kahveci Ender Meral, Okyay Un, Karpuzoğlu gibi Biga’nın, Çanakkale’nin yöresel markaları bulunmakta. Bu markaları yöresel lezzetler logosuyla satışa sunuyoruz. Amacımız bu ve diğer işbirliği yapacağımız markalarla bir ya da birkaç tanesine Carrefour’un gücünü de kullanarak ulusal pazarda yer edindirmek. Bu amaçla bugün Nefisköy markası da sizlere bir tanıtım yapmak, lezzetlerinin sunumunu yapmak üzere bir stant oluşturdu. Bu işbirliğini devam ettirip, Carrefoursa yetkilileri ile her görüşmemizde bunu dile getiriyoruz. Bunu başarabileceğimize inanıyoruz. Normal açılışımızı daha önce yapmıştık. Resmi açılış merkez tarafından planlanıyor. Bugün Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki 18 marketin açılışı aynı anda yapılıyor. Bu kapsamda 8-21 Haziran tarihleri arasında açılışa özel çok çeşitli indirimlerimiz olacak. Bu avantajlı fiyatlardan herkesin yararlanmasını bekliyor olacağız” ifadelerini kullandı.
Bir 3 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir
"BURAYI AYRI KILAN..."

Genç yatırımcıların yerel markalara verdiği öneme değinen Biga Kaymakamı Erdinç Dolu ise konuşmasında; “Gelişen, değişen, büyüyen bir Biga var. Bugün de ülkemizde faaliyet gösteren önemli markalarımızın, kurumlarımızın Biga’da şube açması, faaliyetlerine devam etmesi bizler için ayrı bir mutluluk kaynağı. Aynı zamanda da bu tür hizmet veren kurumların hem özel hem de kamu anlamında açılması, istihdam kaynağı. Ama biraz önce Altan beyin ifade ettiği gibi burayı bizler için ayrı kılan ve üzerine bir tık koyan fark, Biga’da faaliyet gösteren yerel işletmecilerin ürünlerinin burada da halkımızın hizmetine sunuluyor olması. Benim için ayrıca önemli. Kendilerine daha önce de teşekkür etmiştim. Huzurlarınızda bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu dört genç iş adamımızı da bu cesur hareketinden dolayı da tebrik ediyorum. Rabbim bol kazançlar versin. Bu yolculukta mahcup etmesin. Hem Bigamıza hem de ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından yatırımcılar misafirlere market içini gezdirdiler. Kaymakam Dolu'ya yatırımcılardan Altan Özmucur eşlik etti. Market içindeki 'yöresel ürünler' etiketiyle yer alan bölümler ilgi görürken, Biga Kaymakamı Erdinç Dolu pirinçlerin olduğu bölümde Biga pirincinin de Carrefour markasına pazarlanabileceğini yatırımcılarla görüştü. Kaymakam Dolu, yatırımcılardan Tevfik Başarır ile bir süre sohbet etti.

Açılışa çok sayıda davetli katılırken, ikramların ardından program sona erdi.
Bir 1 kişi, ayakta ve açık hava görseli olabilirBir 15 kişi, ayakta duran insanlar ve balon görseli olabilirBir 8 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilirBir 8 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Editör: Haber Merkezi