Biga pazarında bu hafta bolluk bereket ve yeşillik var… Biga pazarında bu hafta bolluk bereket ve yeşillik var…
Gecenin açılışında Eğitim İş Çanakkale Şubesi Başkanı Serkan Serbes ve Eğitim İş Biga Temsilciliği Başkanı Okan Yüksel konuşma yaparak katılım sağlayan üyelerine teşekkür ettiler.

Biga'da yetkili sendika olmak için büyük bir mücadele verdiklerini söyleyen Yüksel; "Sendika olarak Biga'da büyük bir atağa geçtik. Üye sayılarımız hızla artıyor. Kadın üyelerimizin ilgisi bizleri çok mutlu ediyor. Nereye gitsek, ilgi görüyoruz. Bunda başta sendikamızda bizle birlikte mücadele eden sizlerin payı çok büyük. Hep birlikte çok çalışıyoruz. Mücadelemiz daha yeni başlıyor. Bugün burada böylesi güzel bir kalabalıkla bir arada olmak da ayrıca güzel. Buradaki bu fotoğraf doğru işler yaptığımızın tescili. Hedefimiz, Biga'da yetkili sendika olmak. Bunu daha önce de ifade ettim. Bu hedefe her gün daha çok yaklaşıyoruz. Korkmadan, cesaretle, haklarımız için mücadele edeceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yemeğe geçildi. Sendika üyeleri güzel bir akşam yemeğinde hep birlikte stres attılar, birlik ve beraberlik içinde bir akşam geçirdiler.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi