Yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı Yaralı halde bulunan leylek, tedavi altına alındı
Bir kedi, köpek ve şunu diyen bir yazı 'Carrefour süper SA Sn: Mağazamızın açılış programına Çiçek/ Çelenk gönderme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederiz. Bu hassasiyetinize teşekkür etmek amacıyla, Carreforusa'nın sokakta yaşamını sürdürmeye çalışan patili dostlarımızı beslemek amacıyla satışa sunduğu yardım mamalarından hediye etmek istedik. 'Unutmayın onların bize ihtiyacı var.' 17 Birlik Yatırım Tic. A.Ş @carrefoursabiga17 Yanınızda taşıy Yanınızda taşıyacağınız 'Empati Mamalar' ile sokaktaki dostlarımıza yardımcı olabilirsiniz. dostlarımızay PATİ? ParDr SIZVERİN PATI: BTD SIZVERİN' görseli olabilir
Açılışa gönderilen çiçekler ve çelenkler, sokakları mesken edinen sevimli patili dostlar için mamaya dönüştürüldü.

Carrefoursa Süper Biga şubesinden yapılan açıklamada; "Mağazamızın açılış programına çiçek, çelenk gönderme nezaketinde bulunan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu hassasiyete teşekkür etmek amacıyla bizler de aynı hassasiyetle hareket etme kararı aldık. Carrefoursa'nın sokakta yaşamını sürdürmeye çalışan patili dostlarımızı beslemek amacıyla satışa sunduğu yardım mamalarından hediye etmek istedik. Unutmayın, onların da bize ihtiyacı var" ifadeleri kullanıldı.

Mağaza yönetimince, açılış programına çiçek ve çelenk gönderen müşterilerine bir kısa mektupla teşekkür ediliyor ve yapılan sosyal sorumluluk projesi hakkında bilgi veriliyor.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi