Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ligde 18. kez şampiyon oldu Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, ligde 18. kez şampiyon oldu
Biga Veteranlar Futbol Takımı kurucusu Avukat İrfan Filiz ve takım kaptanı Serdar Duman Biga Fenerbahceliler Derneğinde yapılan yemekli toplantıda misafirlerini ağırladılar. Yeni sezonda Güney Marmara gurubunda Biga, Bandırma, Gönen, Çanakkale, Çan, Edremit,Mustafakemalpaşa, Akhisar ve Karacabey takımları yer alacak.

Biga Veteranlar Futbol Takımı Kurucusu İrfan Filiz "Kurduğumuz Veteranlar takımı ile yeni arkadaşlıklar ve dostluklar kazandık.Antalya'da yapılan Veteranlar Türkiye Şampiyonasında son dört yıldır takımımız hep kürsüde yer alıyor ve dikkat çekiyor.Biga’mızı en iyi şekilde temsil ediyoruz ve arkadaşlar mutlak bizimde olmamızı istiyorlar.Bugün Güney Marmara Veteranlar takımları olarak arkadaşlar ile Biga'da toplandık.Kendilerine teşekkür ediyorum.Yeni sezonda kurallar ve katılımlar ile ilgili istişarede bulunduk.Bizleri ağırlayan Biga Fenerbahçeliler Derneği'ne de teşekkür ediyorum.Yeni sezonda tüm takımlara başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Biga Veteranlar Takım Kaptanı Serdar Duman'da( Güzel bir hava yakaladık birçok yeni arkadaşlık ve dostluklar kazandık, Bugün Biga'dayız arkadaşlara teşekkür ediyor tüm takımlara başarılar diliyorum" açıklamasını yaptı.

Biga'nın ev sahipliğindeki toplantıya Bandırma adına Serkan Çetin ve Yavuz Yuvalı, Gönen adına Av.Ali İhsan Köstenoğlu ve Mehmet Duran Güldalı, Çanakkale 18 Mart adına Erhan Dağlı ve Murat Dağlı, Çan adına Kazım Bickici ve Muhammet Averal, Biga adına Av.İrfan Filiz ve Serdar Duman katıldılar.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi