Biga'da Çiftçilere Tarımsal Destek Biga'da Çiftçilere Tarımsal Destek
Biga’da kurulması planlanan Sera Organize Sanayi Bölgesi çalışmaları kapsamında sürecin yürütülmesi ile ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantı Biga Kaymakamı Erdinç Dolu başkanlığında gerçekleştirildi.

Kaymakam Erdinç Dolu’nun açılış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, özellikle tarıma dayalı bir organize sanayi bölgesinin kurularak seracılık faaliyeti gerçekleştirmenin önemi ve sonuçları değerlendirildi.

Ardından SİGMA Mühendislik temsilcileri tarafından sunum yapıldı, daha sonra Sera OSB kurulması planlanan bölgenin incelemeleri yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Erdinç DOLU, Tarım ve Orman Bakanlığı Daire Başkanı Deniz ORUÇ, İl Tarım ve Orman Müdürü Erdem KARADAĞ, Belediye Başkanı Bülent ERDOĞAN, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ, Gümüşçay Belediye Başkanı Adnan PASTIRMACI, İlçe Tarım Müdürü Fevzi ATMACA, Milli Emlak Müdür Vekili Ahmet KURT, İl Genel Meclis Üyesi Bülent KORKMAZ, Ticaret Borsası Başkanı Mesut OKYAY, Ziraat Odası Başkanı Güray ERGÜN, Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Tevfik BAŞARIR katıldı.

Mehmet özdeş


Editör: Haber Merkezi