Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme Biga’da Taşkın Sonrası İnceleme
Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Karabiga Belediyesi tarafından hayata geçirilen kitap kefeyi ziyaret etti.

Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, Karabiga Belediye Başkanı Ahmet ELBİ ile birlikte kitap kafeye dönüştürülen Taş Mektep binasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Bu projenin hayata geçirilmesinde emeği olan herkese teşekkür eden Kaymakam Dolu, “Böyle güzel bir projeyi hayata geçiren Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Kitap Kafeler, gençlerin bir araya gelmesini, edebi, bilişsel ve sanatsal yönlerinin gelişmesini sağlayan kültürler arası farkı ve maddi imkansızlıkları en aza indiren mekanlardır. Kitap Kafenin, gençlerimizin serbest zamanlarını güvenli ve huzurlu bir ortamda verimli bir şekilde geçirerek; kültürel birikimlerini, bilişsel gelişimlerini ve sosyal becerilerini artırmaya katkı sağlayacaktır” dedi.

Eğitim alanında üzerine düşen her şeyi yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan Elbi ise, “Gençlere kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla sunmuş olduğumuz “Kitap Kafe” projemizin amaçları; Gençleri bağımlılığından uzak tutmak, Kültürel birikimi yüksek, bilinçli gençlerin yetişmesini sağlamak, İmkânı olmayan gençlere güvenli alanlar oluşturarak sosyalleşmelerine katkı sağlamaktır.” dedi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi