Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk etabın galibi belli oldu Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nda ilk etabın galibi belli oldu
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende, yaz futbol okuluna katılan 18'i kız olmak üzere 180 öğrenci madalyalarını aldı. Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Bigaspor Başkanı İbrahim Küçük programda bir konuşma yaparak genç sporcuları tebrik ettiler.

Kaymakam Erdinç Dolu yaptığı konuşmada, "Birbirinden enerjik dolu çocuklarımız yaz tatilinde hem spor yaptı, hem de arkadaş edindi. Spor, kültür ve sanatla uğraşan emek harcayan çocuklarımız geleceğe emin adımlarla başarılı şekilde ilerlemekte. Eğitimlerinde de başarı elde ederlerse istedikleri yerlere gelecekler. Bigaspor’un yapmış olduğu bu anlamlı çalışma için Bigaspor Kulübü Başkanı İbrahim Küçük ve öğrencilerimizi yetiştiren hocalarımıza, ilgi ve alakalarından dolayı velilerimize, Biga Belediyesine ve diğer sponsorlara teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

"Bigaspor’a yeni sezonda galibiyetlerle güzel bir sezonun geçmesini temenni ediyorum"

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan da yapılan etkinliğin çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimi için önemine vurgu yaparak, "Bigaspor’a yeni sezonda galibiyetlerle güzel bir sezonun geçmesini temenni ediyorum. Bigaspor’un düzenlemiş olduğu yaz futbol okuluna katılan öğrencilerimize, öğrencilerin buradaki eğitimlere katılmaları için destek veren velilerimize, çocuklarımızın eğitimine katkı veren hocalarımıza, teknik ekibe ve Bigaspor Başkanı İbrahim Küçük’e ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kapanış töreninin ardından toplu hatıra fotoğrafı çektirildi.

2022 Bigaspor Yaz Futbol Okulu Sezon kapanışına Biga Kaymakamı Erdinç DOLU, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU, Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, daire amirleri, oda başkanları ve vatandaşlar katıldı.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi