Çanakkale’de okuldaki çiftlik Çanakkale’de okuldaki çiftlik
Bir 1 kişi, açık hava ve şunu diyen bir yazı '0182/1447 BIGA ZIRAAT 00AST Dron Kursu Kayıtlarımız Başladı. Çiftçinin Güçlü, Güvenilir Kuruluşu Son Tarih: 15 Eylül 2022 f' görseli olabilir
Gelişen tarım teknolojilerinin tanıtımı ve eğitimi verilmesi vizyonuyla hareket eden Biga Ziraat Odası, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden 17-18-19 EYLÜL tarihleri arasında sertifikalı “DRON KULLANIM KURSU” açılacağını duyurdu. 3 gün sürecek kursta katılımcılar İnsansız Hava Aracı kullanımı öğrenmenin yanı sıra tarımsal alanda dronla ilaçlama yöntemlerini de öğrenecekler.

Eğitime katılanlar katılım sertifikası alırken, yapılacak sınav sonrası başarılı olan kursiyerlere İnsansız Hava Aracı Ticari Pilot Sertifikası almaya hak kazanacağı belirtildi.

Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün “Odamız organizasyonluğunda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünden sertifikalı “DRON KULLANIM KURSU” açılacaktır. 17-18-19 EYLÜL tarihleri arasında 3 gün sürecek ve KDV DAHİL 1.400,00 TL ÜCRETLİ olacak kurslara katılmak isteyen üyelerimizin 0544 259 63 90 telefon numaralı odamız çalışanı Ali ŞAŞMAZ’ a 15 EYLÜL mesai bitimine kadar isimlerini yazdırmaları gerekmektedir. Özellikle tarımsal faaliyetlerini sürdüren ve teknolojik gelişmeleri yakından takip eden üyelerimizin üretim faaliyetlerinde modern teknolojileri kullanmalarının yolu bu eğitim ile açılacak” dedi.

Ergün, yeni eğitimlerle Ziraat Odası üyelerinin farklı alanlardaki ihtiyaçlarına yönelik eğitimler düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.

MEHMET ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi