Çanakkale'de Pazar günü elektrik kesilecek! 5 saat elektrik kesintisi…. Çanakkale'de Pazar günü elektrik kesilecek! 5 saat elektrik kesintisi….
Karabiga Belediye Düğün Salonunda yapılan Aksa Doğal Gaz Dağıtım A.Ş.nin bilgilendirme toplantısı Aksa Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A. Ş. Müşteri Hizmetleri Şefi Melih Arslan ve Aksa Biga İşletme Şefi Hamdi Parlak'ın ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Topalntıda yapılacak olan doğalgaz çalışmaları detaylı olarak anlatıldı. Toplantıda konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi: ‘’ Biz hizmet vermek adına belediye olarak elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmayı amaçlıyoruz. Bu doğrultuda da elimizi taşın altına koymaya her zaman hazırız. Önemli olan beldemizde ikamet eden tüm vatandaşlarımızın bu hizmetten faydalanabilmesidir. Bu amaçla yaptığımız toplantıda yapılacak olan tüm çalışmalar hakkında sizi bilgilendirmenin yanı sıra istişare de yaparak ortak noktaya ulaşmayı hedefledik. Beldemizde yaşayan her vatandaşımızın ihtiyaçlarını gidermek doğrultusunda, çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Beldemize yapılan bu muazzam yatırımın gerçekleşmesinde çok büyük emekleri olan Gurup Başkan Vekilimiz Bülent Turan'a, Çanakkale Millet Vekilimiz Jülide İskenderoğlu'na, çok kıymetli çalışma arkadaşlarımıza, Aksa Çanakkale Doğal Gaz Dağıtım A. Ş'ye ve toplantıya katılan kıymetli vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. ‘’ dedi.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi