Biga’da havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü, işte son rakamlar! Biga’da havalar ısındı pazarda fiyatlar düştü, işte son rakamlar!
Kaymakam Dolu, beraberinde İl Genel Meclis Üyesi Saim YILMAZ, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Hüseyin SERVİ, İlçe Tarım Müdürü Fevzi ATMACA, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nermin ŞAHİN, İlçe Özel İdare Müdürü İsmail SATILMIŞ ile birlikte Kozçeşme, Selvi, Gündoğdu, Danişment ve Pekmezli köylerini ziyaret etti. Kaymakam Dolu ile beraberindekiler köy muhtarı ve köylü vatandaşlar tarafından karşılandı. Dolu, köylülerle sohbet edip köy halkı ve muhtardan köylülerin sorunları ve talepleri hakkında bilgi aldı.

“Sorunların Çözümü İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Köylülerle sohbet eden kaymakam Erdinç Dolu; köylülerin sorun ve sıkıntılarını dinleyerek ilçeye bağlı köylerin sorunlarının çözümü için kaymakamlık olarak ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Kaymakam Dolu yaptığı açıklamada; “Köylerimizi devamlı gezerek köy muhtarlarımızla birlikte köylerin sorunlarını yerinde göreceğiz. Amacımız köylerimiz hakkında bilgi sahibi olarak sorunların çözümlerini bulmak. Köylerdeki eksikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede giderilmesini sağlamaktır” dedi.

Köylüler Ziyaretten Memnun Kaldı

Kaymakam Dolu ve beraberindekilerin köylerine yaptıkları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren köylüler, “Devlet büyüklerimizin köyümüze gelerek bizler ile ilgilenmeleri ve sorunlarımızı dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor.” şeklinde konuştular.

Mehmet özdeş

Editör: Haber Merkezi