Galatasaray Kulübünde divan kurulu toplantısı yapıldı Galatasaray Kulübünde divan kurulu toplantısı yapıldı
Bigaspor ile Menemen FK arasında 29 Eylül Perşembe günü Menemen’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur eleme müsabakasına gitmek isteyen taraftarlar için otobüs seferleri düzenleyecek.

Bigaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamada, “Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur müsabakasında Menemen FK yolucusuyuz. Menemen FK tarafından 4400 kişilik tribünün kanunen zorunluluk olan yüzde 5'i, yani 200 kişilik kısmı Bigaspor taraftarlarımıza ayrıldı. Karşılaşmayı izlemek isteyen taraftarlarımız için Perşembe günü(29 Eylül) saat 10:00'da kulübümüz önünden 2 otobüs kaldıracağız. Menemen FK ayrıca bilet ücretlerini 20 TL olarak açıkladı. Taraftarlarımızın ve Biga kamuoyunun dikkatine sunarız. Bigasporumuz, her zaman olduğu gibi yine galibiyet için sahaya çıkacak ve Biga sporu için mücadelesini verecek.”ifadelerine yer verildi.

Bir şunu diyen bir yazı 'Ziraat Türkiye Kupası İKİNCİ TUR ELEME MAÇI ARUNENE FUTBOL KUUPE X X 1942 BIGA SPOR 1966 MENEMEN FK BİGASPOR 29 EYLÜL PERŞEMBE 17:00 MENEMEN İLÇE STADI 3/7 SPOR' görseli olabilir

Editör: Haber Merkezi