Son Dakika: Konut Fiyat Endeksi açıklandı Son Dakika: Konut Fiyat Endeksi açıklandı
Geçtiğimiz aylarda yapılan emekli ve asgari ücret zamları sonrasında bankalar da promosyon tutarlarında güncellemeye gitti. Yapılan güncellemeyle birlikte promosyon tutarları büyük oranda artmış durumda. Vatandaşlar emekli maaşlarını bankaya taşımasıyla birlikte promosyon ücretlerini ilk aydan itibaren hesaplarına aktarılıyor.

Yapı Kredi ve İş Bankası tarafından sunulan promosyon tutarları kamu bankalarına karşı yüksek olması nedeniyle tercih edilmeye başlandı. Promosyon ücreti dışında diğer bankacılık avantajlarını da kullanmak isteyen müşteriler bu bankaları daha çok tercih ediyor.

Türkiye İş Bankası Yeni Promosyon Tutarı Ne Kadar?

T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Eylül 2022 - 31 Ekim 2022 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde ilk emekli maaş ödemesi için İş Bankası'nı tercih eden veya mevcut emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan SGK emeklileri (Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur) 7.500 TL’ye varan promosyon ödemesinde faydalanabiliyor. Üstelik SGK emekli maaşını İş Bankası'na taşıyanlar, Maximum Kart ve ek kartları için ücret ödemiyor, birçok ayrıcalık ve avantajdan da yararlanabiliyor

Yapı Kredi Yeni Promosyon Tutarı Ne Kadar?

10 Eylül 2022 – 30 Eylül 2022 tarihleri arasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi’den alma taahhüdü veren Yapı Kredi müşterileri 7.500 TL'ye varan nakit promosyon fırsatından yararlanabiliyor. Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasında ek bir koşul olmadan; bir aylık net gelir 1.499 TL'ye kadarsa 4.600 TL; 1.500 TL-2.499 TL arasındaysa 5.750 TL; 2.500 TL'nin üzerindeyse 7.000 TL nakit promosyon ödenir.

Ek Ödül Taahhütnamesi’nin imzalanması sonrasındaki 60 gün içerisinde iki yeni fatura ödeme talimatı verilmesi durumunda maaş baremi bağımsız 200 TL ek nakit ödül ödenir.

Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi