"Çocuk Bayramı Kupası" futbol turnuvası düzenlendi "Çocuk Bayramı Kupası" futbol turnuvası düzenlendi
Çanakkale U-14 Ligi’nde geçtiğimiz hafta final heyecanı vardı. Final maçında Bigaspor, Adaspor’u 1-0 yenerek kupanın sahibi oldu.

Biga İlyas Bayram Stadı’nda oynanan mücadelenin ilk dakikaları Adaspor’un atak oyunuyla geçti. Bigaspor kontra ataklarla aradığı golü bir türlü bulamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya Bigaspor hızlı başladı. Bigaspor’da 10 numaralı formasıyla İlker Çelik, ikinci yarının henüz beşinci dakikasında golü kaydetti ve skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra Adaspor ataklarını sıklaştırdı. Maçın 65’inci dakikasında Adasporlu oyuncuya ceza sahasında Bigaspor kalecisi Cem faul yapınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Doruk Yavaş istediği vuruşu yapamadı ve kaleci Cem topa sahip oldu. Müsabakada başka gol olmayınca Bigaspor 1-0’lık galibiyet ile kupanın sahibi oldu.

Maç sonunda gerçekleşen kupa töreninde il ikincisi olan Adaspor’a kupasını Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan verirken şampiyon takım Bigaspor’a kupasını Biga Kaymakamı Erdinç Dolu takdim etti.

Maçtan sonra Bigasporlu oyuncular şampiyonluğu taraftarlar ile kutladı.

Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi