64 işçi alımı yapılacak 64 işçi alımı yapılacak
Orman Bölge Müdürlüğünün çalışmaları ve faaliyetlerinin değerlendirildiği toplantı Vali İlhami AKTAŞ Başkanlığında gerçekleştirildi.

Orman Bölge Müdürlüğü Dardanos Yerleşkesi Çanakkale Yangın Koordinasyon Merkezi Toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi AKMAN ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil SEZGİN, kurum müdürleri ve temsilcileri ile Orman Bölge Müdürlüğü personeli katıldı.

Toplantıda; Orman Bölge Müdürü Enver DEMİRCİ tarafından Çanakkale’de çıkan yangınlar, orman yangınları konusunda alınan tedbirler, araç ve ekipman kapasitesi, orman yangınları ile orman yangını esnasında yapılan mücadele çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Çanakkale genelinde olası orman yangınlarının önlenmesine, çıkan yangınların kısa sürede en az zararla söndürülmesine, kurumlar arası koordinasyon ve iş birliğinin etkinleştirilmesine yönelik çalışmalar ile kurumlar itibariyle yapılması gereken hususların değerlendirildiği toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi