Sağlıklı ve lezzetli semizotu Biga pazarında yerini aldı Sağlıklı ve lezzetli semizotu Biga pazarında yerini aldı
Çatısı altındaki 7 dernek ve bini aşkın şirketi temsil eden Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNMARSİFED) “Cumhuriyetimizin 100. Yılı” teması ile 100. Yılda yapılacak etkinlik planlaması ve şirketlerin ekonomik gelişmeler doğrultusunda sürdürülebilirliklerini sağlamaları konularını görüşmek üzere bir toplantı düzenledi.

Kaz Dağlarında bir otelde GÜNMARSİFED Başkanı Abdullah Bekki başkanlığında yapılan toplantıya, TÜRKONFED Yönetim Kurulu üyeleri İsa Tamer Çelik, Gaye Özcan, ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, BASİAD Başkanı Ümit Baysal, BANSİAD Başkanı Funda Dedeoğlu, BİSİAD Başkanı İsmail Özer, BANGİAD Başkanı Kürşat İpek, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, GÜNMARSİFED Yönetim Kurulu Üyesi Özge Aretlik, Genişletilmiş Yönetim Kurullarını temsilen, Selçuk Savaş, Barış Sağlam, Necmi Sezen, Cengiz Ulus, Ahmet Kalan, İsmail Parlayan, Sedat Özer ve GÜNMARSİFED Genel Sekreteri Erdoğan Dur katıldı.

“Cumhuriyetimizin 100. Yılı” teması ile gerçekleşen toplantıda; Güney Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu tarafından kuruluş amaçları doğrultusunda yapılabilecek faaliyetlerin planlamaları ele alındı.

Federasyonun genişleme çalışmaları doğrultusunda üyeliği görüşülen Erdek Genç İş İnsanları Derneği’nin üyeliği kabul edildi.

Toplantının önemli bir bölümünde Güney Marmara şirketlerinin ekonomide yaşanan gelişmeler ve kırılganlıklar çerçevesinde sürdürülebilirlikleri ele alındı.

Dernek başkanları çeşitli ekonomik risklerin şirketlere olumsuz etkileri doğrultusunda endişelerini dile getirdiler.

Ekonomik gelişmeler ve çeşitli kalemlerdeki vergi yükleri ele alındı. Ekonomideki her gelişmenin şirketlere etkilerini ve vergi yükümlülüklerinin sürdürülebilirliğe etkilerini değerlendiren bir çalışma yapılarak, Ankara’da yetkililerle bir araya gelinmesine ve bölge sorunlarının çözümüne yönelik faaliyetler yürütülmesine karar verildi.

Haber Merkezi

Editör: Haber Merkezi