Bu yerlerde yaşayanlar tekrar sandık başına gidecek Bu yerlerde yaşayanlar tekrar sandık başına gidecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatı ile Türkiye genelinde düzenlenen “Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” Biga’nın Kaldırımbaşı Köyü’nde gerçekleştirildi.

Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları” Kaldırımbaşı Köyü’nde Gerçekleştirildi

MHP’nin “Adım adım 2023; ‘Köyüm Benim’ Sohbet Toplantıları” temalı köy programına İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, MYK Üyeleri Koray Önsel, Burak Pehlivan, İlçe Başkanı Salih Altınkaya ve yönetim kurulu üyeleri ile köy halkı katıldı.

MHP Biga İlçe Başkanı Salih Altınkaya, “Adım Adım 2023; İlçe İlçe Anlatma ve Aydınlatma Toplantıları”nın ardından “Adım Adım 2023 Köyüm Benim Sohbet Toplantıları”nı gerçekleştirdiklerinin altını çizerek “Genel merkez yetkilileri ile köylerimize yaptığımız ziyaretlerde vatandaşlarımız ile sohbet ederek istek ve sorunlarını dinledik. 2023 Genel Seçimlerinin önemi üzerine bilgilendirme yaptık” dedi.

Köylerde kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduğunu belirten Başkan Altınkaya “Her gittiğimiz köyde vatandaşlarımız gayet sıcak karşıladı. Bizlerde köylerimizde sıkmadık el bırakmadık. Genel merkez yetkilerimiz Türkiye gündemine dair vatandaşlarımızı bilgilendirdi. Cumhur İttifakı’nın ülkemiz için ne kadar faydalı işleri imza attığını örnekleriyle anlattılar. Kendileri de gösterilen ilgiden memnun olarak ilçemizden ayrıldı” ifadelerini kullandı.

Başkan Altınkaya, genel merkezden gelerek Biga’da köyleri gezen yetkililer ile kendilerine ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Yasemin ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi