MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı MEB'de ‘görevde yükselme’ atama sonuçları açıklandı
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde (ÇOMÜ) Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki akademik birimlerde yapılacak sınavların ertelendiği duyuruldu.

Üniversite internet sitesinde, “Olumsuz hava koşulları nedeniyle Biga'da Eğitim-Öğretime Bir Gün Ara Verilmiştir” başlığı altında yapılan açıklamada “Olumsuz hava şartları sebebiyle Üniversitemiz Terzioğlu Yerleşkesi'ndeki akademik birimlerimizde bugün (6 Şubat 2023 Pazartesi) yapılması planlanan bütünleme sınavları sonradan duyurulacak ileri bir tarihe ertelenmiştir” denildi.

BİGA’DA EĞİTİME ARA
Üniversiteden yapılan bir başka bilgilendirmede de olumsuz hava koşulları nedeniyle Biga'da eğitim-öğretime bir gün ara verildiği bildirildi. Yapılan açıklamada, “Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle Biga'daki akademik birimlerimizde eğitim-öğretime bir gün ara verilmiş olup akademik ve idari personelimiz bugün (6 Şubat 2023 Pazartesi) 1 (Bir) gün Rektörlüğümüzce idari izinli sayılacaktır. Öğrencilerimizin bütünleme sınavları sonradan duyurulacak ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir” denildi.
BAYRAMİÇ, ÇAN, GÖKÇEADA VE YENİCE’DE ARA VERİLMİŞTİ
Üniversiteden daha önce yapılan açılamada da, “Olumsuz hava şartları ve beklenen kar yağışı sebebiyle Bayramiç, Çan, Gökçeada ve Yenice'de eğitim-öğretime bir gün ara verilmiş olup ilgili ilçelerde bulunan eğitim kurumlarımızda görev yapan tüm akademik ve idari personelimiz yarın (6 Şubat 2023 Pazartesi) 1 (Bir) gün Rektörlüğümüzce idari izinli sayılacaktır. Öğrencilerimizin bütünleme sınavları sonradan duyurulacak ileri bir tarihte gerçekleştirilecektir” ifadelerine yer verilmişti.

Habe MErkezi

Editör: Haber Merkezi