MEB'in ABİDE 2024 uygulaması o tarihlerde yapılacak MEB'in ABİDE 2024 uygulaması o tarihlerde yapılacak
Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, Biga’da yapım inşaatı devam eden okulları yerinde inceleyerek görevlilerden bilgi aldı.

Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, 2023 yılı yatırım programında Biga'da yapılması planlanan 16 derslikli Cumhuriyet İlkokulu, 16 derslikli Cumhuriyet Ortaokulu, 12 derslikli Özel Eğitim Anaokulu, 6 derslikli Odalar ve Borsalar Birliği Anaokulu alanlarında ve inşaatı devam eden Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi ile Biga okul kampüsü inşaat alanında incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Yılmaz, Biga’da eğitim kalitesinin artırılmasında okulların fiziki durumlarının önemli olduğunu belirterek, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin daha iyi bir ortamda eğitim alması için okullarımızın yenilerini inşa ediyoruz. En kısa sürede eğitim –öğretime hazır olmasını planladığımız okul inşaatlarımızın denetimlerini sıklıkla sürdüreceğiz. Bu bağlamda yatırımların İlçemize kazandırılmasında emek veren herkese teşekkür ediyorum.”dedi.

Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi