Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu Biga Kaymakamı Erdinç Dolu, Yağışın Etkilediği Köylerde İncelemelerde Bulundu
Işıkeli Köyü Muhtarı Emin Aktaş ile Cami İmam-Hatibi Mustafa Caner bir uyarı afişi hazırlayarak Köy Meydanında bulunan Çeşme, Şadırvan, Köyiçi tatlı su çeşmeleri ile köy tuvaletlerine uyarı levhası hazırlayarak suyun önemine dikkat çektiler.

Suyun Hayatımızdaki önemi biliniyor. Fakat Tüketim konusunda israf edildiği acı bir gerçek .Bir damla suyun bile israf edilmesini önlemek adına Işıkeli Köyü Muhtarı Emin Aktaş ile Cami İmam-Hatibi Mustafa Caner bir uyarı afişi hazırlayarak Köy Meydanında bulunan Çeşme, Şadırvan, Köyiçi tatlı su çeşmeleri ile köy tuvaletlerine uyarı levhası hazırlayarak suyun önemine dikkat çektiler. Azaların da katılım sağladığı etkinliğe gençlerde destek verdiler.

Işıkeli Köyü Muhtarı Emin Aktaş, “Hayatımızın Her alanında israfın yerine tasarrufu hakim kılalım; İsrafı önlemeye kendimizden ve ailemizden başlayalım. Unutmayalım ki, İsraf sebebiyle sadece paramız, malımız ve mülkümüz yok olmuyor. Umutlarımız ve Yarınlarımız da yok olup gidiyor.” İfadelerini kullandı.

Bahar Karakurt

Editör: Haber Merkezi