Biga'da 17 Nisan Çarşamba nöbetçi eczane Biga'da 17 Nisan Çarşamba nöbetçi eczane
Çanakkale İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Biga’da Sağlık Merkezlerini ve yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaat alanını ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, Biga’da beldelerdeki sağlık hizmetlerini yerinde denetledi. İl Sağlık Müdürü Baştürk, Karabiga ve Gümüşçay’da inceleme yaptı.

Çanakkale İ Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Karabiga Aile Sağlığı Merkezi, Gümüşçay Aile Sağlığı Merkezi, Biga Şirintepe Aile Sağlığı Merkezi, Biga Çavuköylü 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu’nu ve Biga Şirintepe mahallesinde yapımı devam eden 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu inşaat alanını ziyaret ederek, yerinde değerlendirmelerde bulundu.

Baştürk, Aile Hekimleri ve sağlık çalışanları ile bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Sunulan sağlık hizmetleri hakkında öneri, istek ve taleplerini dinledi. Vatandaşlarla da sohbet eden Baştürk, sağlık hizmetleri ve benzeri konulardaki istek ve taleplerini de dinledi, kendilerine teşekkür etti. Ziyarette; Kamu Hastaneleri Başkanı Op. Dr. H. Gürkan Çoban, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan yard. Dr. Özge Sarıbaş’da yer aldı.


Necmiye Tarlasüren

Editör: Haber Merkezi