Çanakkale Valiliği Uyardı! Aman dikkat... Çanakkale Valiliği Uyardı! Aman dikkat...
Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün ve Aydıncık Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Akdeniz, Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’da düzenlenen Genel kurulunda bir ara gelerek duygu dolu anlara sahne oldu.

28 Temmuz 2021'de Antalya'nın Manavgat ilçesinde başlayan ve Türkiye'nin birçok şehrine yayılan orman yangınları sonrası ülke genelinde başlayan yardım seferberliğine Biga çiftçisi de kayıtsız kalmamış Biga Ziraat Odası organizasyonluğunda bir araya gelerek köylerden, ambardan ya da bayiden satın alarak yöre çiftçisine ulaştırılmak üzere hayvan yemi bağışlanmıştı.

Bu felaketten yaklaşık iki yıl sonra Türkiye Ziraat Odaları Birliği’nin Ankara’da düzenlenen Genel Kuruluna katılan Biga Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Güray Ergün yardımların gönderildiği ilçelerden biri olan Aydıncık Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Akdeniz ile buluştu, o ana kadar birbirleri ile hiç karşılaşmayan ve sadece telefonla görüşen ve Aydıncık başkanının ısrarlı aramaları sonucu buluşan iki ziraat odası başkanının tanışmaları duygulu anlar yaşanmasına sebep oldu.

Aydıncık Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Akdeniz, Başkan Güray Ergün vasıtasıyla Biga çiftçisine gösterdiği duyarlılıktan dolayı tekrar tekrar teşekkür ederken Aydıncık çiftçisinin dua ve en içten selamlarını iletti.

Biga Ziraat Odası Başkanı M. Güray Ergün, Toplanan yardımların yerine ve ihtiyacı olan çiftçilere ulaşmasından ve çiftçiler arasındaki dayanışmaya aracılık etmekten dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek Aydıncık çiftçisine Biga çiftçisinin selamlarını söyledi.
İki başkan Genel Kurul boyunca uzun bir süre beraber olduktan sonra hatıra fotoğrafı çektirerek bu anları ölümsüzleştirdiler.


Mehmet ÖZDEŞ

Editör: Haber Merkezi