Üzücü Vefat: Bigalı esnafın acı günü Üzücü Vefat: Bigalı esnafın acı günü
Biga İlçe Müftülüğü bünyesinde faaliyet gösteren Çavuşköy 4-6 yaş grubu Kur'an Kursu’nda yıl sonu etkinliği gerçekleştirildi.

İstiklal Marşı’nın okunması ve Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından açılış konuşması yapan İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, "Göz aydınlığı olan yavrularımız 4-6 Yaş Kur'an Kurslarımızda milli ve manevi değerlerimizle yetişiyor, yaşlarına uygun dini bilgileri ve okul öncesi temel kavramları eğlenerek öğreniyor. Ailelerimizin desteği ve hocalarımızın gayretleri ile bir eğitim-öğretim döneminin daha sonuna geldik. Hocalarımızı ve geleceğimizin teminatı olan minik yavrularımızı tebrik ediyorum." dedi.

Gerçekleştirilen programa, Belediye Başkanı Sayın Bülent Erdoğan, İlçe Müftüsü Ertuğrul Akın, Şube Müdürü Halit Özaytaş, din gönüllüsü hocaları, 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğreticileri, öğrencileri ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın devamında öğrenciler, dönem boyunca kursta öğrendikleri sure, dua ve ilahileri okuyarak çeşitli gösteriler düzenledi. Gerçekleştirilen birçok etkinlikle katılımcılar duygu dolu unutulmaz bir gece yaşadı.

Program, madalya takdimi ve çeşitli hediyelerle birlikte sona erdi.


Burcu Uçmaz

Editör: Haber Merkezi