Milletvekili İstifa Etti! Milletvekili İstifa Etti!
Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, demokrasi nöbetinin 17'nci gününde İskele Meydanı'na gelerek vatandaşlara destek oldu. Turan, burada yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve CHP'li Çanakkale Milletvekillerine " Tatlı su demokratlığı ucuz iştir. Zaten normal zamanda, risk yokken, tehdit yokken herkes demokrat. Gel bakalım zor zamanda demokrat ol. Er meydanında demokrat ol" dedi.

Çanakkale'de demokrasi nöbetleri devam ediyor. Hafta sonu Edirne'de demokrasi nöbetine katılan Turan, daha sonra Gelibolu üzerinden Çanakkale'ye gelerek İskele Meydanı'ndaki demokrasi nöbetine katıldı.
Burada bir konuşma yapan Ak Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'a yüklendi. Farklı illerde diğer siyasi partilerin demokrasi nöbetine katıldığını, Çanakkale'de ise Ülgür Gökhan'ın katılmadığını ifade eden Turan, "Bizim için bu meydanlar bir turnisol kağıdı oldu. Bazı illerde görüşüyorum. CHP'li belediye başkanı, MHP'li belediye başkanı ve Ak Parti belediye başkanı hepsi meydanlara geliyor. MHP burada. İçim kan ağlıyor. İstiyorum, bu şehrin belediye başkanın da buraya gelmesi lazım. Bu bir parti meselesi değil. Valimiz her akşam burada. Siyasi parti olduğu için mi burada? Hayır, burada bir tane bayrak yok. Burada birkaç gün önce MHP İl Başkanlığı burada miting yaptı. Hep beraber katıldık. Onur duyduk. CHP darbeye karşı İstanbul'da miting yaptı. Hep beraber katıldık, orada olmak istedik" dedi.

Öte yandan, Çanakkale'nin CHP milletvekillerinin de demokrasi nöbetlerine katılmadığını söyleyen Turan, "Ama bir daha diyorum. Tatlı su demokratlığı ucuz iştir. Zaten normal zamanda, risk yokken, tehdit yokken herkes demokrat. Gel bakalım zor zamanda demokrat ol. Er meydanında demokrat ol. Askerin tankı çıkmış meydana, hangi ülkenin talimatı olduğu belli. FETÖ örgütü çıkmış buralara, kimin nereye gideceği belli değil. Gelin bakalım bu şehrin 4 vekili var. Neredesiniz? Zor zamanda burada olacaksınız, kolay zamanda değil. İş işten geçmiş, rüzgar rahatlamış. Sandık var, seçim var bende adayım. Hayır arkadaş, biz sandık varken de adayız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi kefenle bu işi yapıyoruz" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi