İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi
Bayramın önemini miniklere aşılamak amacıyla Biga Kadın ve Çocuk Merkezi öğrencileri öğretmenleriyle birlikte Bilge ve Fatma Teyzelerine Bayramlaşmaya gittiler.

Ailelerinden önce bayramın heyecanını öğretmenleriyle yaşayan minikler, öğretmenlerinin bu bayramda ne yapacaksınız sorusuna: "Büyüklerimizin ellerini öpeceğiz" diyerek öğretmenlerine büyükleriyle bayramlaşmayı unutmayacaklarını belirttiler.

"Bugünün Minikleri, Yarının Anne ve Babaları"
Çocukların ahlaklı ve saygılı birey olma yolunda aileden sonraki temel eğitimin okul öncesi eğitimde verildiğinin altını çizen Biga Kadın ve Çocuk Merkezi yönetim kurulu başkanı Ayfer Baykal , okul içinde ve dışında düzenledikleri yararlı etkinlikler sayesinde çocukları çevresine duyarlı, ahlaklı ve saygılı birer birey olmalarına özen gösterdiklerini ifade etti. Büyüklerine saygılı ve toplumla barışık nesillerin yetişmesinde eğitimin yanında kültürlerinin ve örflerinin doğru aktarılmasının önemine dikkat çeken Ayfer Baykal, "Temel kültürümüzü ve örfümüzü gelecek nesillere aktaracak bireyler, bugünün minikleri olacak. Kültürümüzdeki ve örfümüzdeki zenginliği onlara anlayacağı şekilde göstermeliyiz. Çünkü onlar bugünün minikleri yarının ise anne ve babaları" şeklinde konuştu.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi