Çanakkale Boğazı'ndaki dev gemi demir bölgesinde bekletiliyor Çanakkale Boğazı'ndaki dev gemi demir bölgesinde bekletiliyor
Çanakkale İl Özel İdaresi’nde gerçekleşen toplantıya; Vali Yardımcıları Cezmi Batuk, Tahir Şahin, İl Jandarma Komutanı Emrullah Büyük, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Çanakkale Sahil Güvenlik Grup Komutanı Alpaslan Baysal, Orman Bölge Müdürü Refik Ulusoy, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Bolat, Sağlık İl Müdürü Ali Taşçı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdür V. Ozan Hacıalioğlu, AFAD Müdürü Levent Yılmaz, İl Tarım ve Orman Müdürü Vekili Mehmet Sezer, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Celil Sezgin ve DSİ 252. Şube Müdür V. Aydın Öztürk katıldı.

Toplantıda; Kirazlı Köyü – Balaban Tepe (Taşlı Tepe Mevkii) sınırlarında yapılan madencilik faaliyeti hakkında ilgili kurumlar tarafından yasal mevzuat içerisinde aldıkları tedbirler ve yaptıkları denetimler değerlendirildi.

Vali Orhan TAVLI, Balaban Tepe’de bulunan maden şirketinin, maden faaliyetlerini ÇED raporuna uygun bir şekilde yürütülmesi için kurumların gerekli kontrolleri düzenli olarak yapması talimatını verdi.

Haber merkezi

Editör: Haber Merkezi