Cerrah baba ile asistan oğul, hastalara birlikte hizmet veriyor Cerrah baba ile asistan oğul, hastalara birlikte hizmet veriyor
Biga Devlet Hastanesinde, kadın hastalıkları ve doğum uzmanı olarak Uzm. Dr. Koray Güneş Yücel atandı. Yücel’in hastaneye atanması vatandaşları da sevindirdi.
Biga Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Mehmet Akif ZALOĞLU da yaptığı açıklamada, "Şu anda iki uzmanla Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde sağlık hizmeti veriyoruz. Tüm branşlarımızda eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Sağlık hizmetinde kaliteyi çok yukarılara çıkaracağız. Sağlık Bakanlığımız ve il sağlık müdürlüğümüzün organizasyonuyla eksik branş bırakmamaya çalışacağız" dedi.

Uzm. Dr. Koray Güneş YÜCEL Kimdir?

1978 yılı Fethiye / MUĞLA doğumlu olan Uzm. Dr. Koray Güneş YÜCEL İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nden 28.07.2001 yılında mezun olduktan sonra ; Silivri 50.Yıl Sağlık Ocağı, Erzurum Hınıs Devlet Hastanesi ve İzmir Kiraz Devlet Hastanesi’nde görev yapmıştır. İhtisasını Bursa Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 01.12.2014 tarihinde tamamlayan, Uzm. Dr. Koray Güneş YÜCEL 20.08.2019 tarihi itibarı ile Biga Devlet Hastanesinde hizmet vermeye başlamıştır.

Yasemin özdeş

Editör: Haber Merkezi