Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Şampiyonluk yarışı içerisinde en kritik maçlardan biriydi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk: Şampiyonluk yarışı içerisinde en kritik maçlardan biriydi
Bigaspor, geçtiğimiz günlerde Ziraat Türkiye Kupası Maçında Yalova Kadıköyspor ile Yalova Atatürk Stadında karşı karşıya geldi.

Bigaspor taraflarının da destek verdiği mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarıya daha istekli başlayan taraf Yalavo Kadıköyspor oldu. Karşılaşmada 85’inci dakikada maçın hakemi Kadıköyspor lehine penaltı vuruşu verdi. Yapılan penaltı vuruşunu kaleci Taner çıkartıp tur umutlarının bitmesine müsaade etmedi. Maçın 90. dakika uzatmalarında gol olmayınca penaltı atışlarına geçildi. Bigaspor kalecisi Taner, penaltılarda rakibini 4-3 mağlup etti.

Gösterdiği başarıdan dolayı maç sonrasında Bigaspor Kulübü Başkanı Zeki Mutlu, geçtiğimiz Perşembe günü Yalova Atatürk Stadında oynadığımız Yalova Kadıköyspor Ziraat Türkiye Kupası Maçında kalesinde adeta devleşen ve maç içinde 1 penaltılar da ise 2 penaltı kurtararak adeta maçın kahramanı olan Kalecimiz Taner Temince'yi tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi