İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi İBB Başkanı İmamoğlu'nun "ihaleye fesat karıştırma" suçundan yargılanmasına devam edildi
Gülşah Şahin ve sevgilisi Mehmet evlilik yolunda ilk adımı attı.

Nahit- Kamuran Şahin çiftinin kızları Gülşah Şahin ile sevgilisi Mehmet geçtiğimiz hafta nişanlandı. Atmosferini 2 bin dört yüz yıllık Priapos Antik Kentinden alan Taş Bahçe Martı Otelde gerçekleşen nişan töreninde kız isteme ve nişan bir arada yapıldı.

Nişan töreni renkli görüntülere sahne olurken; mutlu çift, davetliler ile birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar dans ederek eğlendi.

Bizde Biga’nın Sesi Gazetesi olarak genç çifti kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz

Taş Bahçe Martı Otel yetkilisi Naci Bey, böyle özel davetler için sizleri Otelimize davet ediyoruz diyerek, “sakin, huzurlu ve temiz çevresi ile binlerce yıllık atmosfere sahip, bu yörenin lezzetlerini tatmak, temiz havanın, sahilin ve denizin tanını çıkarmak isteyen müşterilerimiz bizi tercih edebilir.” Dedi.

İşletme yetkilisi Naci Bey konuşmasına şöyle devam etti:

Unutulmaz Özel Günler

“Özel günlerinizi unutulmaz kılmak için zengin menü seçenekleri, kaliteli servisi ve güneşin battığı doyumsuz güzelliği ile sizleri otelimize davet ediyoruz. Toplam kapasitesi 800 kişi olan mekânımızda, sizin için tüm ayrıntılar düşünüldü. Muhteşem manzarasını, mavi ve yeşille buluşturan Taş Bahçe; özel davetleriniz ve geniş katılımlı organizasyonlarınız için ideal bir seçim.”

Ziyafete Dönüşen Yemekler

“Taş Bahçe; nefes kesen manzarası, mükemmel hizmet kalitesi, farklı beklentilere göre hazırladığı zengin menüleri ile hayalinizdeki organizasyonu gerçekleştirmek için sizleri bekliyor.En yakınlarınızla samimi ve sıcak bir ortamda, tüm sevdiklerinizle bir arada usta şeflerimizin sizlere tadına doyulmaz lezzetler sunacağından emin olabilirsiniz.”


Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi