Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek Bigalı öğrenciler Akıl ve Zeka Oyunları'nda Çanakkale’yi temsil edecek
2019-2020 eğitim öğretim dönemi ‘‘Sene Başı Okul Müdürleri Toplantısı’’ yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen başkanlığında yapılan toplantıya, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ebru Kaya, Duygu Çevirgen Uzun ile okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantıda 2018-2019 eğitim öğretim dönemin analizi yapılarak, 2019-2020 eğitim öğretim döneminde yapılabilecek çalışmalar masaya yatırıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen, yeni eğitim öğretim yılında okul müdürlerinden beklentilerini dile getirerek okul müdürlerinin taleplerini dinledi.

Toplantıda ilçenin eğitimde bir basamak daha yükseğe erişebilmesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu. Yeni hedefler belirlendi. Yeni hedefler doğrultusunda öğrencilerin hayata en güzel şekilde hazırlamaları için eğitim camiasının üzerine düşen görevi en iyi şekilde, fedakârca yerine getirmesi gerektiği söylendi.

2019-2020 eğitim öğretim döneminde yapılacak çalışma ve projeler konusunda bilgilendirme yapılarak, yeni eğitim öğretim yılının hem akademik hem de sosyal, kültürel ve sportif alanlarda bir önceki yıldan daha başarılı geçmesi ve hayırlı bir yıl olması temennisiyle toplantı sona erdi.

Yasemin Özdeş

Editör: Haber Merkezi