Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor? Gümüşçay halkı suyla mı cezalandırılıyor?
Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla okulları ziyaret ederek, okula yeni başlayan minik öğrencilerin heyecanına ortak oldu ve kırtasiye seti hediye etti.

2019-2020 eğitim ve öğretim yılının başlaması sebebiyle okulları ziyaret eden Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye seti armağan ederek, öğrencilerle vakit geçirdi. Karabiga’da bulunan devlet okullarını ziyaret eden Başkan Elbi, eğitim hayatına yeni başlayan Mustafa Kemal İlköğretim, Ortaöğretim ve Anaokulu öğrencilerine yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek başarılar diledi.

Elbi okulları ziyareti sırasında yaptığı açıklamada “ Geleceğimiz olan çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimiz, kutsal bir görevi yerine getiriyor. Böylesi zor bir görevi yerine getirirken onlara destek olmak için elimizden geleni yapıyoruz. Belediyemiz okullarımız için özenli bir çalışma yürütüyor. Okul ziyaretlerimizde Öğretmen ve öğrencilerimizin taleplerini yerinde dinleme fırsatı buluyoruz. İmkanlarımız ölçüsünde okullarımızın ihtiyaçlarını her zaman gidermeye çalışıyoruz. Okul ziyaretlerimize devam ederek, bu talepleri her zaman yerine getirmeye devam edeceğiz. Yeni eğitim-öğretim yılımızın bütün öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Elbi’yi coşkuyla karşılayan öğrenciler, başkana ziyaret ve hediyeler için teşekkür ettiler.

Mehmet Özdeş

Editör: Haber Merkezi